nike air max 95 og

Home Forums Off Topic nike air max 95 og

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  oododocdsd 8 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #15822

  oododocdsd
  Participant  nike sko 2018 Levende teksturer giver en retro følelse til en klassisk Air Max favorit. En anden specialudgave fra Nike ser Air Max 95 SE i et slankt offwhite læder med lyse farvepopper, der bringer retro vibes til den berygtede silhuet. En hvidhvid blød læder øvre møder med lyse pastell nuancer, corduroy teksturer og fluorescerende gul detaljer. Denne skønhed er perfekt til sommeren sjov i solskin!

  nike sko womens billig Nike Air Max 95 OG QS “Greedy” iført 4 farvebaner på en gang? Sikker på, nu med den “grådige” Quickstrike-frigivelse med næsten samme sko. Nike Air Max 95 fejrer sin 20 års jubilæum i år, med Neon, Orange Blaze, Grape and Comet colorways.

  nike sko mænd købe Air Max 95 blev designet af Sergio Lozano, som tidligere kun havde arbejdet på Nike’s ACG udendørs sortiment. Han tog inspiration fra forskellige dele af menneskekroppen. Dette forklarer den mærkelige, men tiltalende form og de glatte buede linjer, der dækker skoen. Det var en yderligere fremskridt i Air Max-projektet, som er den første stil, der har to Air Max-enheder. Med en på forsiden og bagsiden af ​​mellemsålen giver dette dig en responsiv dæmpning ned af skoens længde

  nike air max 95 og Nike Sportswear vil skubbe ud deres nyeste 4. juli tema silhuetter, som omfatter denne Nike Air Max 95. Hilsen til de halvtreds stater med brug af farver til at efterligne det amerikanske flag, Nike Air Max 95 har en fuld rød-baseret øvre, med Navy Blue accenter set på det indre interiør, samt hvide tips om de små Nike Swoosh logoer og mellemsål.

  https://www.sort5sko.com/

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.