Air Jordan 8 cSalg

Home Forums BiblioCraft General Forum Air Jordan 8 cSalg

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  sadyda 5 months, 1 week ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #16046

  sadyda
  Participant

  Du kan hente den fra http://www.skoplace.com

  Air Jordan 8 cSalg har store planer for en av de mest elskede Air Jordan 8 fargeleggene hele tiden i 2019, da den kommer tilbake til hyllene igjen med den ofte beundrede Nike Air hæl branding. Som du kanskje allerede har kjent, snakker vi om er Air Jordan 8 “Black / Infrared” som var en av MJs originale fargelegg fra 1991-sesongen – den første av seks Championship løper for ham og Bulls. Mens den sneaker fortsetter å være en av de mer ettertraktede Jordan 8-retroene som ble utgitt i ’91, ’10 og ’14, vil retur av Nike Air til hælen utvilsomt skyrocket forbrukerinteressen, akkurat som i år med Air Jordan 3 .

  I september i fjor avslørte motekonsulent og modell Aleali May, og Air Jordan 8 cRabatt i “Millennial Pink” designet utelukkende for venner og familie. Imidlertid er det mulig at fortellingen rundt dette 8 kan endres, som Jordan Brand-samarbeidspartneren nylig tok til Instagram for å vise det mystiske paret av igjen. På grunn av suksessen med det luksuriøse utseendet på Air Jordan 1 “Shadow” utstyrt med sateng, chenille og corduroy, vil vi vite om du tror denne Air Jordan 8 vil være like populær som det samarbeidende tilbudet fra slutten av fjoråret. Den øvre ser ikke ut til å ha noen strukturelle forskjeller, men vinkelen danner inn i en fint utformet satenglignende tekstur. Fargeskjemaet har en myk rosa tonal øvre som sitter på toppen av en infrarød mellomsåle for å få en rask hit av nostalgi til denne potensielle utgivelsen.

  Det er muligens en av de mest elskede Air Jordan 8 cKjøpe Onlineog den “Black Infrared” Air Jordan 8 har levd mange liv og gitt inspirasjon til mange andre sko siden den opprinnelige utgivelsen i 1991. Den svarte infrarøde sist utgitt i 2014 og inneholdt en enorm Flertallet av de skarpe detaljene og dristige aksenter som gjorde det ikonisk, men manglet en OG-detalj som mange traditionalister krever: Nike Air-branding på hælen. Men de tradisjonelle sneakerheads-og resten av sneakeren kjærlig offentlig – kan snart komme inn for en tradisjonell throwback-behandling: De svarte infrarøde 8-tallene er ryktet for å være tilbake snart, komplett med Nike Air Branding for første gang siden 2000.

  Med tanke på den enorme suksessen som Air Jordan 8 cKjøp “Tinker Hatfield” har hatt, ser det ut til at Jordan Brand har planer om å frigjøre flere silhuetter inspirert av Hatfields originale skisser. Neste opp for det konseptet er Air Jordan 8 – et 1991-tilbud som kom inn i fire originale fargebaner med en rekke retroalternativer som fulgte i stedet. For tiden er det ingen offisielle bilder tilgjengelig – dette er bare en Photoshop-rendering – men basert på noen av de tidligste skissene av 8, kan vi forvente en slags modifikasjon på den øvre – enten det er et flekkete mønster på hælen eller en ekstra mesh panel på midtfoten.

  Jordan Brand feirer kinesisk nyttår i år med en ny festlig fargerike til Air Jordan 8 cBillig for hele familien. Den nye “CNY” -fargebanen ser den klassiske silhuettrocken lyse blomster- og fyrverkeriutskrifter på sin svarte ruskind og lærover. Den detaljering kommer med matchende gull aksenter på mellomsåle, hæl og tunge.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.