nike mænd sko 2018

Home Forums BiblioCraft General Forum nike mænd sko 2018

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  cvbwrfxzf 9 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #13790

  cvbwrfxzf
  Participant

  Nike Air More Uptempo er nike dame sko sale en sindssyg populær basketball sneaker, der debuterede oprindeligt i 1996. Over tid har de udviklet en kultlignende efterfølger og er blevet rigtig store sælgere. Det vigtigste, der gik ud af de ikoniske creps, var den dristige AIR -skrivning på flankerne. Det var designet af Wilson Smith, hvis mål for sneaker var simpelt: Hvordan kan vi bare lade verden kende og udtrykke det så godt vi kan? Og han regnede det ved at blæse AIR fra hæl til tå understreger luften enhed i hælen.

  Succesen til Uptempo nike sko sort hvid skyldes basketballlegenden, Scottie Pippen. 1996 er da Uptempo lavede sin debut med en annonce af Pippen stor og ansvarlig rocking dem. I løbet af denne tid var der mange andre populære sneakers ud, men Uptempo var speciel. Det store AIR-logo stod ud. The Uptempo er en fed og overbygget sneaker, Scottie Pippen omtalte det som graffiti basketball sko.

  Det viser sig at være nike mænd sko 2018 et stort år for Nike Air More Uptempo. Nike har genudgivet denne klassiske basketball sneaker, som oprindeligt debuterede i 1996, i flere farveveje (for ikke at nævne en Supreme collab) og flere muligheder kommer. Den næste model på vej, Nike Air More Uptempo 96 Tri-Color, har noget helt anderledes for Uptempo fans. Sporting en trefarvet skema, den øverste har lige dele hvide, sorte og grå sektioner.

  Deres status blev nike air more uptempo beige grøn yderligere forstærket af Chicago Bulls-legende Scottie Pippen, der rockede dem overvejende i løbet af 1995-1996 sæsonen og berømt i olympiske 1996-sæsoner, hvor han bar en speciel farve for de spil, der blev udgivet sidste år i 2012.

  http://www.kickvapor.com/

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.