Black And Gold Anchors Nike Running s seneste kollektion

Home Forums BiblioCraft Suggestions Black And Gold Anchors Nike Running s seneste kollektion

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Mousee01 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #10947

  Mousee01
  Participant

  Nike Running fortsætter med at imponere med et stormløb af særlige udgave udgivelser i løbet af sommerens Olympiske festligheder. Tidligere i morges, vi fremvist den kommende Nike Pegasus Michael Johnson, en uoverensstemmende par, der hylder hans utrolige guldmedaljer og guld fødder i løbet af de Olympiske Lege i Atlanta 1996. Mens de fleste dødelige aldrig kommer tæt på at nå en guldmedalje, er Nike vil have dig til at holde op med dine træningsmål på en lignende måde med deres nyeste Nike Running Black And Gold Collection.Mændene og kvinders pakke benytter en række af deres mest populære og teknologisk avancerede kørende modeller som Nike Free RN, Nike Air Zoom Pegasus 33, og nike air zoom pegasus, hver skinner i en enkel ildevarslende sort overdel med metallic guld accenter og branding . Den tankeproces her er, at du skal gå efter guld på alle dine mål – hver løb har et formål og er en grund til at fejre. Nu kan du bare gøre det med stil.

  Nike droppet sin helt nye nike flex 2016 rn 2 ($ 160; nike.com) i denne uge. Hvad er de virkelig kan lide? Pillow shoes.I ønske jeg kunne tage æren for at forbløffende deskriptor, men det er hvordan OL-guldvinder og track stjerne engelsk Garner beskrev dem til mig, sammen med en udvalgt gruppe af redaktører, før vi ramt slidbanen på Mile High Run Club i New York City for at sætte denne nye spark gennem sine skridt. (. Jeg mener, at bogstaveligt, fordi, ja, vi gjorde en hastighed træning) Garner bemærkede, at de var en direkte modsætning til hendes typiske fodtøj, spor pigge: “? Har nogen af ​​jer alle nogensinde køre en hel træning i spikes” spurgte hun . “Det er ligesom at køre en træning i høje hæle; det gør ondt.”

  Nike Air Structure Triax var kendt for sin brug af den første anatomiske design, der gav løbere mere stabilitet og reduceret effekt, mens den kører. I dag får vi et kig på nike air zoom structure 20, der tilbyder en ny Dynamic Support system, der fortsætter tankeproces af jævnere overgange, mens der skæres og dreje. En Lockdown pasform og opdateret Zoom Air teknologi hjælper en løber kaste vægt på deres fødder og samtidig holde en åndbar tur takket være Engineered Mesh inspireret af ’91 silhouette “sandwich maske”. Hvad synes du om udseendet?

  • This topic was modified 1 month, 3 weeks ago by  Mousee01.
Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.