adidas nmd r1 blanche violet

Home Forums BiblioCraft Custom Addons adidas nmd r1 blanche violet

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  cvbwrfxzf 9 months, 2 weeks ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #13791

  cvbwrfxzf
  Participant

  Mønstrene varierer fra adidas mænd sko sale kontrasterende striber til mere subtil, der matcher resten af ​​skoene. Vi ønsker især kvinders eksklusive varer, der ligner et uofficielt Adidas x Cath Kidston samarbejde. Alle otte sko sidder på toppen af ​​et klassisk hvidt sole boost og fjern signaturstikkene på siden for en mere strømlinet æstetik.

  Primeknit top, udstyret adidas nmd rouge jaune med et stort antal laser-skåret mønstre, skarp silhuet og plysst Boost Midsole. For lidt ekstra er der også en praktisk trækfane på hælen for nem pasning. Sort NMD R1 eller Mænd har et sort-hvidt stofmønster. Primeknit øverste og solide sorte striber. Gendannelsen af ​​NMD R1 er meget lydhør, og den hvide aksel er super let. Basen er accentueret med seks røde striber pop!

  Den grå NMD R1 i kvinder adidas dame sko 2018 har en grå og hvid mønsterstruktur. Primeknit øvre og hvide stripe 3. De har også en meget lys og lys boost pude, hvid og hvid, med hvide ydre sider. Basen og hælen er begge hvide. En sort gummi Stretch Web ydersål ender sneaker.

  NMD Adidas er en adidas nmd r1 blanche violet af ​​de hotteste sneakers på markedet lige nu. Og hvis du er en sneaker på udkig efter det næste varme par sko til COP, kan Adidas NMD kun være for dig! Med designesignaler fra retro gymnastik som Micro Pacer, Rising Star og Boston super har NMD en soklignende Upper Primeknit sort, med tykke Boost-værktøjer under forstærket med røde og blå elementer.

  http://www.herskyshoes.com/

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.